Gå til innholdet

Et nytt kjøkken ser folk med en gang – rett og slett på utseendet. Men hva om du er er fornøyd med kjøkkenløsningen og skuffer og skap fungerer, men er lei fargen?

Da kan vi anbefale at du får spraymalt frontene. Det er en rask og rimelig løsning. Dersom du skal selge boligen og ønsker å oppfriske kjøkkenet før salg, vil det også være en lukrativ løsning som kan heve salgsprisen. Du unngår også å involvere elektriker og rørlegger, som må til ved å bytte hele kjøkkenet.

Farge og håndtak

Vi kommer hjem til deg og demonterer frontene og tar de med for spraymaling. Du kan i forkant tenke gjennom fargevalg. En spraymalt løsning fremfor å male de selv, gir en stor forskjell. Spraymaling bør utføres av proffer for å få den jevne glatte finishen som kjennetegner proffe kjøkkener. Kjøkkenet vil rett og slett se fabrikknytt ut.

Håndtak

I den forbindelse vil vi også anbefale at du ser på nye håndtak eller knotter. Det vil gi et helt nytt utseende som matcher den stilen du velger. Selv om du for eksempei i dag har håndtak som etterlater to hull, og ønsker knotter som kun krever ett hull, sparkler vi hullene før spraymalingen. Det er ikke noe problem.   

 

Bytt benkeplate

Benkeplatene kan ofte bli slitt etter mange års bruk. Å beholde ripete eller flisete benkeplater når frontene ser nye ut, er ikke å anbefale. Kostnaden ved å skifte benkeplate behøver ikke være avskrekkende. Det vil heve kjøkkenets finish. Dersom du velger ny benkeplate, kan du leke med tanke på å bytte ut vask og kjøkkenarmatur med noe moderne og nytt også. 

 

Siste finish

Som siste finish kan du vurdere å legge inn nye fliser eller kjøkkenplater over benkeplaten. Det blir en enkel og stor visuell oppgradering.
Uansett om du velger full rehabilitering av ditt eksisterende kjøkken eller kun spraymale frontene med nye håndtak, vil du kunne friske opp kjøkkenet ditt for en billig penge. Vi kommer hjem til deg og gir deg råd og kostnadsoverslag på ulike løsninger. Tenk gjennom på forhånd hva du ønsker av farger, håndtak, ny benkeplate eller ikke og ta kontakt. Det skal ikke koste noe.

 

Klikk her for å ringe oss nå

(Telefon åpen mellom kl 08.00 – 17.00)

Ta kontakt med oss her