Gå til innholdet

Å få et helt nytt kjøkken kan være en vanskelig og tidkrevende prosess. Om du syns det trenger en fornyelse, men er fornøyd med kjøkkenløsningen, bør du vurdere å endre fargen på blant annet skuffer og skap!

 

Hvordan male kjøkkenfronter?

For en rask og rimelig løsning, anbefaler vi å spraymale frontene. Vi kommer hjem til deg, demonterer frontene og tar dem med for spraymaling. I forkant kan du gjerne tenke gjennom fargevalg. En spraymalt løsning fremfor å male frontene selv, utgjør en stor forskjell. Spraymaling bør utføres av profesjonelle for  at du kan få den jevne og glatte finishen som bare kjennetegner kjøkken i særklasse. Kjøkkenet vil rett og slett se fabrikknytt ut. 

 

Male gammelt kjøkken nytt

Dersom du skal selge boligen din, og ønsker å friske opp kjøkkenet før salg, vil spraymaling være en lukrativ løsning som kan heve salgsprisen. Du unngår også å involvere elektriker og rørlegger som ellers må til ved utbytting av kjøkkenet. Med denne løsningen vil ditt gamle kjøkken rett og slett se helt nytt ut!

 

Videre innredning

Utover bare å spraymale, anbefaler vi at du ser på nye håndtak eller knotter i samme slengen. Det vil bidra til et helt nytt utseende i den stilen du velger. Har du håndtak i dag som eksempelvis etterlater to hull, og du ønsker knotter som kun krever ett hull, sparkler vi hullene før spraymalingen slik at du er sikret et helt nytt utseende.

Du kan også vurdere å skifte ut ripete eller flisete benkeplater, og legge inn nye fliser eller kjøkkenplater over benkeplaten. Det blir en enkel men stor visuell oppgradering. Vurderer du større oppussing av kjøkkenet? Se våre tjenester for hvordan vi kan hjelpe deg. 

Uansett om du ønsker full rehabilitering eller kun spraymaling av frontene med nye håndtak, vil du kunne friske opp kjøkkenet ditt for en billig penge. Vi kommer hjem til deg og gir deg råd og kostnadsoverslag på ulike løsninger. Tenk gjennom på forhånd hva du ønsker av farger, håndtak, og eventuell ny benkeplate på forhånd. 

Ta kontakt med oss – det skal ikke koste noe!

 

 

Klikk her for å ringe oss nå

(Telefon åpen mellom kl 08.00 – 17.00)

Ta kontakt med oss her