Gå til innholdet

Å renovere et bad kan være en spennende prosess som ikke bare forbedrer utseendet og funksjonaliteten, men også øker verdien på hjemmet ditt. Enten du ønsker å bygge om til et moderne bad eller bare gi det en oppfriskning, er det noen viktige parametre å følge for å sikre en vellykket renovering. Det krever planlegging, kompetanse og erfaring.

Planlegging

Tenk gjennom hvordan du vil ha ditt nye bad. Det gjelder selvsagt materialvalg som fliser, baderomspaneler, mikrosement og lignende. Materialvalget kan påvirke prisen. Derfor kan du rådføre deg med oss om hva de ulike alternativene vil koste i både materialpriser og arbeid. Når det gjelder materialvalg og inventar, er det viktig å prioritere kvalitet. Vi anbefaler å velge holdbare materialer som tåler fuktighet og slitasje over tid. Og sanitæranlegg fra anerkjente merker.

Du kan også tenke utenfor boksen og velge en annen planløsning på hvor vask, dusj, badekar eller toalett skal være. I mange tilfeller kan man enkelt for eksempel flytte en vask på samme vegg. Større sanitære endringer avhenger mye av avløpene. Men vi vurderer ønsker opp mot hva som kan gjøres i bygget. Og komme med forslag. Selvsagt bygger vi alle våre bad i henhold til våtromsnormen.

Åpen dialog

Kommunikasjon mellom deg og oss er avgjørende for en vellykket baderomsrenovering. Vær tydelig og ærlig om dine forventninger. Hvis du har bekymringer eller spørsmål, ikke nøl med å ta dem opp tidlig, slik at eventuelle problemer kan løses raskt og effektivt.

 

Ut fra dette kan vi sammen finne den løsningen du er fornøyd med.

Og gi deg et kostnadsoverslag i forkant basert på den løsningen du ønsker. Gjerne med ulike prisalternativer. Vi ønsker å gi deg en vellykket baderomsrenovering som både ser bra ut og varer i mange år fremover. Ikke nøl med å kontakte oss for en befaring.

Klikk her for å ringe oss nå

(Telefon åpen mellom kl 08.00 – 17.00)

Ta kontakt med oss her